torsdag den 7. juni 2012

Bryllup og bryllupplanlægning

Boudoir billeder


Under mine seneste eventyr i at tage mine egne b-billeder opdagede jeg et par ting om at gøre boudoir b-billeder.

Forberedelse til billeder Kamera:


Digitale kameraer er stort set det normale i disse dage, hvilket er fantastisk, fordi du kan tage så mange billeder som du ønsker, og uploade dem direkte til computeren. Dit kamera skal have enten en indbygget / pop-up flash eller en ekstern flash. Noget, der er et must have for dit kamera er en selvudløser eller en trådløs fjernbetjening. De fleste selvstændige timere kan indstilles op til 10 sekunder. En trådløs fjernbetjening virker ved at udløse lukkeren i kameraet fra en lille trådløs fjernbetjening, som du holder i hånden. Min præference er den trådløse fjernbetjening, fordi du kan tage flere billeder, og ikke at løbe tilbage til kameraet, hver gang for at indstille selvudløser.

Hvide lagner:


Jeg brugte mit mørke seng sat plader for mit første sæt af skud og er langt mere imponeret over kvaliteten, belysning, og slag af mit andet sæt af skud, der blev udført på en hvid sæt lagner. Hvide lagner også skabe stor kontrast mod din hudfarve og din kan bruge dem ved at hænge dem fra væggen og køre dem hen ad gulvet, eller du kan hænge dem fra din sengegavl og på tværs af sengen, eller bare dækker din normale sengen med dem.

Dameundertøj og Sko:


Bring de søde dem! Hvad nogensinde du er komfortabel at bære go for it. Tænk sexet! Prøv flere outfits, jeg brugte 3 og endte med et kæmpe udvalg af skud at vælge imellem. Glem ikke nylon, strømpebånd og en sexet par eller hæle eller støvler.

Makeup & Hår: Jeg troede ikke, at gøre mit hår og makeup anderledes da min dag kig ville så meget, men jeg tog fejl. For hår kan du gå ud og få det indrettet på en salon eller gøre det selv. Jeg simpelthen rettede mine, og det så godt. For så vidt angår makeup huske, at kameraet kan finde alle ufuldkommenhed, rød plet, og mørk cirkel, som du har. Så jeg vil kraftigt anbefale at gøre din makeup lidt tungere end normalt.

Tør du ikke selv lave dine boudoirfotos, så prøv en professionel boudoirfotograf.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar